fbpx

Performance Marketing bureau

Jeg vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit annoncebudget. Så du på den måde får lige så mange klienter, kunder og salg i bogen, som din virksomhed kan håndtere. Transformer dit annoncebudget til fortjeneste!  

Sådan får du succes med Facebook annoncering!

En effektiv strategi er en, der kan forudsige, måle, skalere og øge din omsætning. Jeg matcher og tilpasser strategien til netop din virksomheds vision og fremtidsplaner.

For at få succes med Facebook annoncering, er strukturen i din annoncekonto altafgørende. Jeg sørger for hele opsætningen og derfra kan vi skalere det op i takt med, at din virksomhed vokser. Så vil dét at få nye kunder være piece of cake.

Uanset hvor godt dit produkt eller din service er, så er det essentielt at identificere de rette målgrupper. Du kan bruge nok så mange penge på annoncering, men hvad er det værd, hvis det ikke rammer potentielle kunder? Jeg sørger for, at din annoncering bliver vist til de rette personer, så du ikke spilder dine dyrebare resourcer.

Jeg udarbejder et framework til dig, som:

  • Er nytænkende og kreativt
  • Rammer flest mulige kunder ved at anvende forskellige vinkler
  • Tydeligt viser hvordan din kundes behov afdækkes
  • Skaber større opmærksomhed om dit brand
  • Skiller sig ud af mængden og fanger kundens opmærksomhed

PERFORMANCE-DREVET Specialist

Det at finde nye kunder kan være en svær opgave. Det kræver, at du finder dem og med et knivskarpt budskab fortæller dem, at du eksisterer.

Mit navn er Tobias Jackson og til dagligt arbejder jeg med Performance Marketing.

Mit hjerte banker for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få succes med deres online tilstedeværelse. Mange virksomheder leverer et fantastisk produkt eller service, men har svært ved at skabe stor nok opmærksomhed på de forskellige kanaler. 

Så hvis du søger en stærk online marketing samarbejdspartner, der tager ansvar for din online tilstedeværelse, er jeg den du søger!

På den måde kan du fokusere på at udvikle og forbedre din kerneforretning og lade mig om online markedsføringen.

Facebook funnel

En Top Funnel(TF) er der hvor mest energi og fokus skal lægges. Det er der, du får nye kunder, som ikke allerede kender dit brand.

I Mid Funnel(MF) har den potentiale kunde vist engagement og følger dig eventuelt på Facebook eller Instagram.  

Bottom Funnel(BF) er helt essentiel for din forretning. Her fanger vi de personer, som har været inde på din hjemmeside og har eksempelvis tilføjet noget til kurven eller påbegyndt betaling – men af en eller anden årsag ikke har færdiggjort handlingen. Her sigter vi efter at få dem helt i mål og derved lande dem som kunder. 

Få dig en sales funnel, der konvertere kunder! Hvis ikke du allerede har haft sat kløerne i en sales funnel, går du glip af nogle virkelig vækstskabende muligheder. En sales funnel er en ‘trin for trin’ process, der kan trække en potentiel kunde endnu tættere på dit tilbud. Hvis en sales funnel udføres korrekt, så kan det endda 3X din salgskonverteringsrate. Hvem vil dog gå glip af det?

"Tobias, Jeg er ikke helt overbevist om, at det er noget for mig!"

I de fleste tilfælde handler dit mindset – har du et growth-mindset eller et fixed-mindset? Er du klar til vækst og nye kunder, eller vil du sidde fast, mens dine konkurrenter suser forbi?

Med min hjælp:

Opnår

Undgår